Bli en bedre formidler.

Et foredrag til deg som jobber med barn og unge

Du er kanskje lærer. Du jobber med barn og unge, eller du er en som møter barn hver dag. Husk å ha det bra før du møter barna. Du er et fint instrument, og du kan ikke bruke instrumentet før det er stemt. Du må være deg selv bevisst. Det er dette du vil lære på dette kurset.

Du er instrumentet, og instrumentet må stemmes før du går og møter barna. Akkurat som en musiker alltid stemmer instrumentet før han eller hun går på scenen, skal du trenes i å stemme instrumentet, deg selv. Det må du gjøre så bra at det gir en fin gjenklang i rommet der du befinner deg sammen med barna.

Med dette kurset skal du trenes så godt at du fort kommer til å gjenkjenne om instrumentet er stemt eller ikke. Ingen liker jo å spille på et ustemt instrument, men det fikser du – og vipps, så fortsetter du arbeidet ditt. Det kan virke som magi, men det er du som skaper magien. Og barna vil elske det. Uten å kunne sette ord på det, vil barna kjenne at det er noe som stemmer når de er i kontakt med deg. De vil lære av deg, og du vil elske å formidle til dem. Det blir vinn-vinn. Dette opplever jeg selv som kunstutøver og -formidler til barn og unge gjennom mer enn 30 år.

Dette fungerer for alle, ikke bare for utøvende kunstnere. Alle som ønsker å få noe mer ut av jobben de allerede gjør, kan lære av dette. Dette handler om å gjøre jobben og arbeidsplassen din til et sted du elsker å gå til, hver dag.

Mer om foredraget her.

For bestilling eller mer info kontakt: sereba@gmail.com 

 

                       Bli en bedre formidler                                                                               Zikalo Method Academy